Bland Selv

Vælg de kanaler, du vil se

Bland Selv

Bland din egen tv-pakke - og skift kanaler hver måned!

Dine her-og-nu fordele

Hornsyld-Bråskov Antenneforening giver dig mulighed for at blande din egen tv-pakke. Hos os har du frihed til at vælge om du er til vores faste tv-pakker, eller du hellere selv vil vælge netop dine farvorit tv-kanaler.

Hvad er “Bland Selv“ ?

Tv med Bland Selv er, ligesom Ekstrakanaler, et krypteret digitalt produkt og kræver derfor et YouSee Kort, samt en kortlæser eller YouSee boks.

Det betyder, at ud over de faste kanaler, som findes i Grundpakken, bestemmer I selv, hvilke kanaler i ønsker i Mellem- eller Fuldpakke med Bland Selv. Antallet af tv-kanaler i en Bland Selv-pakke, følger antal kanaler i den faste Mellem- og Fuldpakke.

Dine Bland Selv-kanaler er personlige. For at se dem, skal du derfor bruge et YouSee Kort og kortlæser til hvert tv, du ønsker at se kanalerne på. Dine Bland Selv-kanaler kan skiftes hver måned - kvit og frit !

Kanalerne i Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukodede og kan derfor ses på alle fjernsyn uden kort eller boks.

Hvis du vælger BlandSelv skal det bestilles hos YouSee.dk

Yousee Support til bland selv er 70 70 40 70

Ønsker du en langt højere grad af valgfrihed til dig., skal du vælge en Mellempakke med Bland Selv eller en Fuldpakke med Bland Selv.

• Mellempakke med Bland Selv 10 (Grundpakken + 10 valgfrie kanaler)

Her kan du udskifte op til 10 kanaler via bland selv konceptet.

• Fuldpakke med Bland Selv 36 (Grundpakken + 36 valgfrie kanaler)

Her kan du udskifte op til 36 kanaler via bland selv konceptet.

Netflix i Bland Selv

Som noget helt nyt er Netflix at finde i det unikke Bland Selv-univers. Og det betyder, at du kan samle al din underholdning ét sted.

• I Bland Selv kan du vælge mellem tre forskellige Netflix-abonnementer, så du kan få det abonnement, der passer bedst til dig. Se forskellen på abonnementerne herunder.

• Uanset, hvilket abonnement du vælger, kan du bruge Netflix-appen på dine yndlingsskærme og se alle de serier og film, du vil, når som helst og hvor som helst.

• Det er også nemt at se Netflix på den store skærm. Vi har nemlig lagt Netflix ind som en kanal på YouSee Tv-boksen. Så skal du bare logge ind – og derefter kan du zappe direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i tv-pakken, til Netflix.

Få fordele med YouSee More

Med minimum to YouSee-produkter kan du som noget nyt frit vælge fordele med YouSee More. Du kan vælg  i mellem:

• C More – Nyd de nyeste film og serier

• Bookmate – Tusindvis af bøger og lydbøger på din mobil

• YouSee Musik – Lyt til millioner af musiknumre

• Dobbelt data – Få dobbelt op på dine mobildata

• pling lite – Dit digitale ugeblad med masser af artikler fra de mest populære ugeblade og magasiner

• Nick Play – Børnenes favoritshows, tegnefilm, leg og læring

• YouSee Premiere – Månedens udvalgte premierefilm

• YouSee Sikkerhedspakke – Få tryghed, når familien er på nettet

• Børns Vilkår – Giv et barn taletid på Børnetelefonen

• HelloMind – Meditation og mindfulness for dig, der vil ha’ det godt

• Sport Inside – Dybdegående historier fra sportsverdenen

Læs meget mere HER:

Tv pakker

(Grundpakke)

179,17 kr./md

10 valgfrie tv-kanaler

( Grundpakke)

360,83 kr./md

36 valgfrie tv-kanaler

(Grundpakke)

520,00 kr./md

Krav til Bland Selv

• Det koster et pakkeskifte på kr. 350,- at skifte til bland selv pakker
  • Dit Tv skal være med DVB-C og Mpeg4
  • En YouSee boks, hvor tv-kanaler og streamingtjenester direkte kan skiftes fra
  • Et YouSee kort, 1 kort er gratis her efter koster det 100 kr. i oprettelse
  • En kortlæser, pris fra ca. 300.00 kr.
  • Opfylder dit Tv ikke ovenstående krav, kan man leje en YouSee boks pris 30.00 mdr.
  • Prisen på Bland Selv-pakker, er den samme, som prisen på den faste Mellem- og Fuldpakke.