Vi tilbyder

Dit lokale underholdsningsunivers

Velkommen til Hornsyld-Bråskov Antenneforening.

 

Antenneforeningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg for private installationer i området Hornsyld - Bråskov og varetage driften af anlægget, desuden at drive et bredbåndskabelanlæg med returveje og kapacitet til brug for datatransmission.

 

Ved offentligt distribuering af radio & tv signaler, skal der indgåes særlige aftaler med Copy-Dan & Koda - Gramex for afregning af afgifter til rettighedshaverne.

 

Det påhviler ejer/ administrator selv at indgå en sådan aftale.

 

Ved kanalomlægningen hvor tv-kanaler skifter plads i grund,- mellem- og fuldpakken, - anbefales det alle, at genindlæse tv-kanalerne, uanset om det er et nyt eller gammelt Tv.

 

 

Vi tilbyder frihed til at vælge

 

Hornsyld-Bråskov Antenneforening giver dig mulighed for at blande din egen tv-pakke. Hos os har du frihed l at vælge om du er l vores faste tv-pakker, eller du hellere selv vil vælge netop dine farvorit tv-kanaler.

 

Ønsker du en langt højere grad af valgfrihed, skal du vælge en Mellempakke med Bland Selv eller en Fuldpakke med Bland Selv.

 

Dine Bland Selv-kanaler kan skiftes hver måned - kvit og frit !

 

Med Bland Selv Bredbånd via kabel-tv stikket har du selv mulighed for at ændre din up- og downloadhastighed. Du kan her tilpasse dit bredbånd efter dine behov.

TV & Radio

Bredbånd

Telefoni

Streaming

Er du ikke allerede en del af den lokale antenneforening?

 

Kontakt os og bliv en del af fællesskabet

Tilmeld nyhedsbrev

 
 

Hornsyld - Bråskov Antenneforening