Ekstrakanaler

Mangler du tv-kanaler?

Ekstrakanaler

Mangler du tv-kanaler?

- du kan tilkøbe ekstra tv-kanaler og ekstrapakker til din tv-pakke

Ekstrakanaler er til dig, der mangler en eller flere kanaler i din tv-pakke. Der er over 100 kanaler at vælge imellem - alt fra sports- og børnekanaler til kanaler med film og serier og meget andet. Så der er helt sikkert noget, der passer til dig.

Du kan kombinere din tv-pakke med Ekstrakanaler, så du får lige det tv, du har lyst til at se. Og du kan frit skifte dine Ekstrakanaler hver måned, hvis du har lyst.

Ekstrakanaler koster fra 10 kr./md.

Oversigt med med mulige ekstra kanaler findes her

Læs mere på yousee.dk – indtast din adresse, og se hvad du har af muligheder.

Bemærk

Du skal bruge et YouSee Kort og en digital kortlæser eller have en YouSee Tv-boks for at se Ekstrakanaler. Når du bestiller Ekstrakanaler via yousee.dk, føjes der automatisk et YouSee Kort til din bestilling. Bemærk, at dit tv skal have en DVB-C modtager for at kunne bruge et YouSee Kort.