Bredbånd uden TV

Fuld fart og indbygget sikkerhed...

Bredbånd uden TV

Fra den 1. oktober 2017 vil det som medlem af Hornsyld-Bråskov antenneforening være muligt at vælge “Bredbånd Uden Tv”.

”Bredbånd Uden Tv” er et nyt produkt som kan tilbydes i forbindelse med vores nye aftale med YouSee, og henveder sig til dem, som kun ønsker internet, og streamer deres tv.

Priser

Som medlem med ”Bredbånd Uden Tv” er der et kontingent til Hornsyld-Bråskov Antenneforening på kr. 300,- årligt, om går til drift og vedligeholdelse af byens net, afregningen af selve internet sker direkte til YouSee.

Hastigheder

Ombygningen af vores anlæg vil starte primo 2018, og når denne opdatering er gennemført, vil du kunne bestille hastigheder på op til 1000 Mbit hos Hornsyld-Bråskov antenneforening.

Som medlem af Hornsyld-Bråskov Antenneforeninger der attraktive priser på tilslutning, ved henvendelse i YouSee butikken på Søndergade 25 i Horsens.

Bestilling:

Bestilling kan ske via vores formular eller ved henvendelse til YouSee.

Husk at nævne, du er medlem af Hornsyld - Bråskov Antenneforening.