TV-Boks

Dit lokale underholdsningsunivers

Digital Boks

Slip for faste sendetider med en YouSee Tv-boks

Morgen-tv om aftenen ... eller omvendt? Nu slipper du for at indrette dig efter sendetider, der ikke passer ind i dine planer. Med den nye tv-boks fra YouSee kan du nemlig se dine yndlingsprogrammer, lige når det passer dig. Du kan også sætte nyhederne på pause, hente en kop kaffe, og se videre, hvor du slap. Eller hvad med at optage et afsnit af familiens yndlingsserie til en regnvejrsdag?

Det er bare nogle af de muligheder, du har med den nye tv-boks. Læs mere på yousee.dk/boks eller her .

Tv-boksen kræver tv-pakker fra foreningen og internetadgang (anbefalet minmumhastighed er 25/5mbit). Tv-boksen understøtter udelukkende trådløs forbindelse til 5 GHz netværk, da det giver en mest stabile forbindelse ved streaming.

Prøv selv

Besøg din lokale YouSee butik og få tv-boksen med hjem med det samme,

eller ring og bestil hos YouSee på 70 70 40 70.

Kun

i måneden