youSee login

Oprettelse af youSee login

Se dine yndlingsprogrammer, hvor du vil

I vores forening har vi en aftale om tv hos YouSee. Det betyder, at du med en tv-pakke altid kan tage dine bedste serier og programmer med dig.

Du behøver nemlig ikke sidde i sofaen for at se tv for du kan nemt se dine yndlingsprogrammer, hvor du vil, når det passer dig. På din mobil, tablet eller pc. Overalt i Danmark. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet.

Hent app'en - eller gå til tv.yousee.dk

Hent app'en YouSee Tv & Film til din mobil og tablet i App Store eller Google Play. På pc'en kan du se tv på tv.yousee.dk

Log på med dit YouSee Login

❶ Du kan oprette et login med dit NemID på yousee.dk/opretlogin.

Vælg fanen ''Tv via en forening''.

❷ Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det

❸ Er du i tvivl om noget? Få hjælp på yousee.dk/tvoveralt

Hornsyld - Bråskov Antenneforening